Til forældre

Her kan I finde information om hvilke børn vi behandler og hvordan I henvises

Hvilke børn behandler vi
Børneterapien er et tilbud til børn med motoriske udfordringer, samt børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i alderen 0-18 år.

I Børneterapien lærer børnene nye færdigheder, som de har glæde af i hverdagen. Al træning foregår gennem leg og bevægelse, så der er masser af smil og sjov, når dit barn kommer hos os.

Det er jeres kommunale sagsbehandler, der henviser barnet til behandling i Børneterapien. Vi har børn fra de fleste kommuner i Region Hovedstaden, så tal med din sagsbehandler om mulighederne.

Hvem vurderer og henviser
Det er barnets hjemkommune, der henviser, bevilger og betaler for barnets undersøgelser og behandling i Børneterapien.

Såfremt henvisningen kommer fra hospitalet eller lægen, sendes den direkte til jeres sagsbehandler.

Børneterapien leverer ydelser efter både Serviceloven §11, stk 4, §§ 44/86 (vedligeholdende træning) og Sundhedsloven §140 (almen genoptræning efter undersøgelse eller behandling på hospital).

Man kan eller skal som borger ikke selv betale for ydelserne i Børneterapien, men have dem bevilget gennem sagsbehandleren i ens hjemkommune.

Tests og undersøgelser
I vores arbejde med børnene anvender vi en række internationalt anerkendte tests og undersøgelser. Har du spørgsmål til emnet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Spørgeskema til forældre

Udfyld oplysninger om jeres barn

Skema til kontaktoplysninger

Kontaktoplysninger på pårørende, institution, hospitalstilknytning osv.