Information om Coronavirus

Hvordan behandler vi under coronakrisen

I Børneterapien vil vi gerne levere den bedste ergo- og eller fysioterapeutiske behandling af jeres barn. Samtidig skal vi sørge for at bidrage til at standse smittespredningen, beskytte de sårbare grupper i samfundet samt bidrage til, at vores sundhedssystem ikke bliver overbelastet. Derfor har vi siden marts måned optimeret følgende:

  • Vi har værnemidler på efter retningslinjen på sundhedsområdet
  • Vi desinficerer hænder behandlingsredskaber samt kontaktflader før og efter behandlingerne
  • Midt på dagen er der indført desinficering af alle kontaktflader i Børneterapien
  • Ud over den daglige rengøring bliver kontaktfladerne desinficeret igen om aftenen
  • Der er fortsat venteområde udenfor
  • Vi anvender ingen redskaber af stof med mindre det er barnets personlige redskab, da disse ikke kan desinficeres

 Ovenstående betyder, at selve behandlingstiden kan være kortere end tidligere. Dette afhænger blandt andet af hvilke metoder og redskaber terapeuterne anvender i behandlingerne og kan derfor variere fra barn til barn. Vi vil dog altid levere den bedste indsats så effektivt som muligt på en så meningsfuld måde for jer og jeres barn.

For at passe yderligere på jer, jeres børn, os selv samt alle sårbare og immunsvage borgere i Danmark, har vi brug for jeres hjælp.

Kontakt egen læge og/eller Corona Hotlinen (70 20 02 33) og meld afbud til behandlingen når:

  • Dit barn er snottet, forkølet eller har symptomer på Corona
  • Du er i tvivl hvorvidt der er mistanke om Corona

Mindre børn (under 6/7 år) må kun have klar snot NÅR DET ER I FORBINDELSE med overgangen fra udendørs til indendørs ophold samt i forbindelse med gråd. Hvis det er det eneste tegn og barnet ellers er i trivsel og tilpas kan behandlingen gennemføres.

Til jeres orientering skal alle over 12 år skal have mundbind på når man er i Børneterapien. For børnene kan der være undtageler hvis det af hensyn til fysiske eller kognitive udfordringer ikke er muligt.