Nyhedsbrev sommer 2016

Læs vores sommerhilsen og nyt om moderniseringsplanen

 

Børneterapiens nyhedsbrev juni 2016                            
 
 
 
Børneterapien her og nu

Endelig kom sommeren og efter en lang peiode med indendørs behandling bliver de grønne områder på Bank-mikkelsens vej igen brugt til træning. 
Igen i år afholder vi vores årlige cykelcamp. Det foregår i uge 26, og Børneterapien vil derfor være lukket hele ugen.
To terapeuter har været med på EACD konference som i år blev afholdt i Stockholm. Konferencen er med til at give gode (tvær)faglige input fra de europæiske lande.

Vi har i Børneterapien i de sidste måneder været i gang med at få klarlagt vores mission og vision som kan ses på vores hjemmeside. 
Dette affødte nogle spændende emner til små og store projekter som  vi vil dykke ned i efter sommerferien. I vil kunne læse mere om dem i efterårets nyhedsbrev.

God sommer til alle!

 
     
Image
Genhusning
Midt i juni måned får vi nogle ekstra rum på Bank Mikkelsensvej nr 17. Vi er glæde for at kunne tilbyde træning og behandling i flere gode lokaler.

I midten af august flytter vi vores idræts sal og vores kontorer over til Bank Mikkelsensvej nr.2.  For at vi kan komme helt på plads holder vi derfor lukket, mandag den 15.august.

Vi vil løbende informere om genhusning og moderniseringsplanen.
 
   
Holder I ferie?
Meld nemt ferie-online. 

Det er nu blevet muligt at udfylde en online ferieformular på vores hjemmeside så terapeuten(er) for direkte besked om jeres ferie.

Link til ferieformular
Cykelcamp i uge 26
Børneterapien afholder med glæde vores årlige cykelcamp i hele uge 26.
Vi har brug for alle terapeuter til at guide over 20 børn til at lære og forbedre deres cykelfærdigheder.
Derfor er der ingen behandlinger  i denne uge.
 
     
Image
OL i Børneterapien
Vi glæder os til at kunne præsentere og afholde verdens sejeste, mest spændende og skønneste dag i Børneterapien – nemlig vores fantastisk populære OL! 
Dette begivenhedsrige arrangement sprængfyldt med aktiviteter, udfordringer og konkurrencer finder sted d. 14. september i Børneterapien.

Læs mere om OL dagen her
 
     
Bliv hjemme ved sygdom
I Børneterapien kommer rigtig mange børn, og flere af dem har nedsat immunforsvar. Derfor er det vigtigt, at I melder afbud, hvis jeres barn er sygt og ikke tager søskende med, som er hjemme fra institution/skole på grund af sygdom. Ved tvivl, ring til os og lad os vende det.
Image
 
 
Du modtager denne mail fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på Børneterapiens hjemmeside
Klik her for at afmelde: afmeld
 
     
Image
Bank-Mikkelsens Vej 11
2820 Gentofte
Tlf. 39 98 44 70
borneterapien@gentofte.dk