Nyhedsbrev december

Læs vores julehilsen

 

          
 
 
   
Kære børn og forældre i Børneterapien

Julen nærmer sig med hastige skridt og for mange banker juleferien på døren.
Vi i Børneterapien siger tak for endnu et forrygende år med masser af liv, aktivitet samt engagerede og glade børn. Børneterapien ville ikke være det samme uden jer.

Vi ønsker jer en glædelig jul og festligt nytår (og sne som på billedet)
Image
 
     
Image
Året der gik
I 2015 har vi igen holdt både OL og Cykelcamp til stor fornøjelse og stort udbytte for store som små.
Begge dele er efterhånden gået hen og blevet traditioner i Børneterapien så vi regner bestemt med at det fortsætter i 2016.

Gennem de sidste mange år, har vores terapeuter deltaget på EACD rundt omkring i Europa – i år blev den store internationale konference afholdt i København og Børneterapien var vært for et af seminarerne her på stedet.
Læs mere om EACD her 
 
 
     

Farvel til Hella – goddag til Caroline
I august måned måtte vi desværre sige farvel til Hella, som fik job som sundhedschef i Hillerød Kommune. Vi har derfor siden sommeren været igennem en lang og meget vigtig proces, nemlig at finde den perfekte nye leder til Børneterapien og det er nu lykkedes.
Caroline Verbeek starter d. 4. januar 2016 og både hun og vi glæder os rigtig meget til et nyt og spændende samarbejde. Caroline har herunder skrevet nogle ord om sig selv:
 
 

Det er en stor glæde for mig at starte som leder i Børneterapien pr. 1.januar 2016. Jeg er 46 år og har oprindeligt læst idræt og fysioterapi i Holland. Jeg har indtil nu været selvstændig specialkonsulent og kommer dernæst fra en stilling i Helsingør Kommune.

Jeg har tidligere været hjerneskadekoordinator i Rudersdal Kommune samt koordinator og projektleder på Center for Hjerneskade. På nuværende tidspunkt er jeg medlem af Hjerneskadeforeningens ekspertpanel samt formand for foreningens BørneTaskForce gruppe.

Jeg har siden 1999 arbejdet med børn og unge, der har behov for en tværfaglig, meningsfuld, koordineret og helhedsorienteret indsats. Jeg glæder mig rigtig meget til et godt samarbejde med alle, der har en tilknytning til Børneterapien.

   
Image
De bedste hilsner
Caroline Verbeek
 
 
     
Image
Moderniseringsplanen/Det gode liv i nye rammer
Hele Bank-Mikkelsens Vej’s området er i gang med en ny, stor og meget omfattende moderniseringsplan.
Børneterapien er i høj grad en del af den og vi skal ende op med et helt nyt og samlet Børnehus, hvor også Troldemosen og Lundø skal bo.

Fra foråret/sommeren 2016 skal vi genhuses her på området og vi har været heldige at få midlertidige, men gode lokaler til rådighed.

I vil løbende og når det bliver aktuelt få nærmere besked om både træningslokaler og P-pladser osv.

Læs mere om moderniseringsplanen her