Ny Leder i Børneterapien

Caroline Verbeek starter d. 4. januar 2016 og både hun og vi glæder os rigtig meget til et nyt og spændende samarbejde. Caroline har herunder skrevet nogle ord om sig selv:

Det er en stor glæde for mig at starte som leder i Børneterapien pr. 1.januar 2016.
Jeg er 46 år og har oprindeligt læst idræt og fysioterapi i Holland. Jeg har indtil nu været selvstændig specialkonsulent og kommer dernæst fra en stilling i Helsingør Kommune.

Jeg har tidligere været hjerneskadekoordinator i Rudersdal Kommune samt koordinator og projektleder på Center for Hjerneskade. På nuværende tidspunkt er jeg medlem af Hjerneskadeforeningens ekspertpanel samt formand for foreningens BørneTaskForce gruppe.

Jeg har siden 1999 arbejdet med børn og unge, der har behov for en tværfaglig, meningsfuld, koordineret og helhedsorienteret indsats. Jeg glæder mig rigtig meget til et godt samarbejde med alle, der har en tilknytning til Børneterapien.

De bedste hilsner
Caroline Verbeek